On the slopes of the hills of Farra, on 6 acres of rugged and steep lands, the Bressan family for 4 generations has been cultivating vines with care, attention, love and dedication.
During most of September, the harvest in the BRESSAN vineyard transforms into a feast of colors and scents. The grapes, all harvested by hand, are brought to the winery adjacent to the vineyards—a vinter that, along with tradition, also uses advanced technology in step with modern times, thanks to the professionalism and passion of Daniele Bressan, winemaker.
From the Earth, clusters of grapes to the wine cellar to the bottled product—BRESSAN Superior Prosecco (Prosecco superiore), poured bubbling into the glass, succeeds through its golden colors to convey emotions of a Venetian land, of cultural-artistic riches that, to the palate, are unforgettably lovely as a splash into unique taste as well as authenticity.
Carmelina Rotundo
Sui
declivi delle colline di Farra, per
6 ettari di terre aspre e scoscese,
la famiglia Bressan ,
già da 4 generazioni coltiva viti con cura, attenzione, amore-dedizione.
Durante
quasi tutto settembre la vendemmia nella vigna BRESSAN si trasforma in
una festa di colori di profumi e i grappoli, raccolti tutti a mano, arrivano
alla cantina adiacente le vigne. Una cantina che, accanto alla tradizione,
usa mezzi di avanzata tecnologia al passo con i tempi moderni, grazie
alla professionalità e passione di Daniele Bressan enologo.
Dalla
terra i grappoli d' uva , alla cantina, al prodotto imbottigliato il Prosecco
superiore BRESSAN che, versato nel bicchiere con le sue bollicine,
riesce nei suoi colori dorati a trasmettere emozioni di un territorio
Veneto di ricchezze culturali- artistiche che al palato
risulteranno indimenticabilmente amabili,
per un "tuffo" IN UN GUSTO
UNICO anche per la sua genuinità.
Carmelina Rotundo
Nessun commento:
Posta un commento